Direktlänk till inlägg 15 augusti 2008

**fredag**

Av helenes - 15 augusti 2008 07:50

Har inte hänt så mycket här......varit en lugn vecka.

Har bara haft en bil då Pers bil gick sönder när vi va till Gunillbo så i tisdags lämna han in den till verkstan och haft min bil till jobbet.

Jag och barnen har fått roat oss hemma...hmmm, jag kan säga nu efter att barnen haft sommarlov i 7 veckor så tycker jag att det ska bli skönt att skolan börjar på måndag igen.

Och i förrgår  (onsd) blev jag stucken av en geting i under armen... lite tråkigt när man är allergisk mot dom så hela dagen igår mådde jag skit och hade jätte ont i min arm men idag är det lite bättre känner mig bara litte groggy och yr.

Jag haaaaatar getingar...jag vill utrota dom....dom små skitarna.

Har en vecka kvar av semestern.....skööööönt!!

 
 
Annica

Annica

15 augusti 2008 08:38

Mmmm, dessa odågor! (Då menar jag iofs inte ungarna, även om man kan känna så efter ett lååångt lov tillsammans! * ler*) Getingar! Läste i Vlt idag, att det är arbetslösa getingar som passar på att jävlas med folk, i brist på annat att göra!

http://gitjejen.bloggagratis.se

 
agge

agge

15 augusti 2008 15:40

Usch vad jobbigt för dig att ha blivit getingstucken...En av mina vänninor blev stucken på badstranden i ljumsken. Hon blev inflamerad och fick pencillin....Jaa, de är inte roliga de små liven den här årstiden inte. De ska ju äta upp sig inför hösten och blir ju köttätare. Det är därför de blir så näsvisa på maten när man äter ute.


kram

http://agges.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

15 augusti 2008 21:56

Stackars dig Helene som är allergisk mot getingar, det är verkligen inte lätt att undvika de små odjuren nu, de förföljer en, skulle lägga mig en stund på e m före jobbet men det klart att det kom en sån där liten djävul och surrade runt mig, suck!

http://lenabirgitta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av helenes - 24 maj 2010 23:05

Simon för några år sedan ..fick bilden av Elin...tror att det är hon som tagit kortet på Simon och mig...plocka bort mig men jag tyckte Simon var så söt.           ...

Av helenes - 17 februari 2010 09:03

Är redigt vissen...ont överallt...feber, snorig, ont i halsen, ont i huvudet, ljus känslig, ont i ALLA leder.......VEM HAR SMITTAT MIG ??!! :( Har varit uppe nu ca 15 min precis vad jag pallar...mot sängen igen nu !!    ...

Av helenes - 10 februari 2010 20:58

Trött....trött och åter trött!!   

Av helenes - 3 februari 2010 11:09

Länge sedan nu...får försöka att göra ett "ryck" här!! Skärp dig Helené    Kram!! ...

Av helenes - 11 september 2009 13:17

...och det är tur det för Helene är inte så pigg, känns som det är något på gång. Men jag har känt så förr och ibland har det bara vänt.... Hoppas att det blir så nu också. Önskar alla blogg vänner en trevlig och skön helg....... ...

Ovido - Quiz & Flashcards